Onderhoud, herstellingen van zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen

Restauratie oldtimers.

Aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehandswagens.

Garage Italcars in Zoersel doet het allemaal!

Garage Italcars - gelegen tussen Antwerpen en Turnhout - is uw specialist in het onderhoud, herstellen en restaureren van zowel personenwagens als lichte bedrijfsvoertuigen. Maar ook voor de aankoop van nieuwe en tweedehandswagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Indien u liever zelf aan uw wagen werkt, kunt u hier terecht om uw onderdelen te bestellen en dit van allerhande merken.

Herstellingen en onderhoud aan uw Alfa Romeo, Fiat, Lancia (maar ook andere wagens) kunnen bij ons dan ook ten alle tijde uitgevoerd worden. Indien de herstelling de nodige tijd in beslag neemt, bieden wij u de mogelijkheid tot het gebruik van één van onze vervangwagens.

Naast de verkoop, het onderhoud en herstellen van vooraanstaande Italiaanse merken vindt u bij Garage Italcars ook verschillende oldtimers terug, waarbij zaakvoerder Jan Stynen zich kan beroepen op 25 jaar ervaring in de sector en u na afspraak persoonlijk te woord zal staan.

Neem dus gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van het aanbod. Indien u ons wilt bereiken of een afspraak wenst, kan dit steeds via de contactpagina.

Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen:

Copyright © all rights reserved.